english deutch français italiano
Přihlášení
jméno:
heslo:
Registrace | Poslat heslo
Dřevčická 635
108 00 Praha 10 Malešice
telefon: 255 797 455
mobil: 777 666 623
email: info@kvetiny-pro-radost.cz

Dnes má svátek: Dominik (zítra Kristian)

Hledat na tomto webu:

 
 
paysec

Počasí nejen pro Vaše květiny

sladkovodní řasa - Chlorella Pyrenoidosa -

                   Chlorella Pyrenoidosa - dodá další důležité látky, které naše tělo potřebuje .           


Potřebujeme také vitamíny minerály a stopové prvky, bílkoviny, aminokyseliny i chlorofyl.
To vše nabízí druhý produkt zelených potravin, jednobuněčná sladkovodní řasa

                Chlorella Pyrenoidosa
Product Image  

 Proč je - Chlorella Pyrenoidosa 
 
 optimální volbou při výběru produktů, jež vám dodají látky, které vaše tělo potřebuje  ?
Chlorella Pyrenoidosa obsahuje - Unikátní látky

 - Sporopollein


Tato látka je obsažena ve střední části buněčné stěny Chlorelly pyrenoidosy. Chlorellová vláknina působí díky sporopolleinu zcela výjimečně. Buněčné stěny na sebe nevratně váží toxické látky, které potom z organizmu odcházejí přirozenou cestou (stolicí). Dr. Liebke se věnoval výzkumu očistných schopností chlorelly u lidí trpících otravou zubními (amalgámovými) výplněmi. Konstatoval pozitivní výsledky. Sporopollein je unikátní látka činící z chlorelly ojedinělý detoxikační prostředek vhodný pro moderního člověka.
 

 - Chlorofyl 

V roce 1940 psal chirurgický časopis „Journal of Surgery" o 1200 nemocných, kterým chlorofyl urychlil hojení ran. Je pozoruhodné, že hemoglobin, naše krevní barvivo, má (kromě ústředního prvku) stejnou strukturu jako chlorofyl. Rostliny díky chlorofylu žijí a dýchají, lidem zlepšuje krevní obraz, urychluje hojení ran a brání zánětům. Také zlepšuje okysličení organismu, čímž brání vzniku infekčního prostředí. Léčitelé tvrdí, že zelené barvivo uchovává sluneční energii, která nám předává moudrost a lásku. Věda to podporuje.  - Chlorofyl - působí protizánětlivě a urychluje hojení poškozených tkání. Chlorella je nejbohatším zdrojem chlorofylu na naší planetě.

 - Tryptofan 

Součást chlorelly, je aminokyselina a tvoří se z ní serotonin, hormon radosti a štěstí. S poklesem hodnoty serotoninu přijde deprese a únava. Večer tělo přeměňuje serotonin na melatonin a my lépe usínáme. Je to pozoruhodná shoda vědy a intuice. 


 - Chlorellin


Chlorella nepracuje pouze jako probiotikum, ale působí i antibakteriálně. Obsahuje látku nazvanou chlorellin, která je přírodním antibiotikem. Podobně antibioticky působí v česneku látky allicin a ajoen. Na rozdíl od chemických antibiotik působí chlorellin pouze proti patogenním organismům bez poškození trávicí mikroflory. Proto je možné velkými dávkami Chlorelly pyrenoidosy docílit u infekčních onemocnění i antibiotického efektu. Dr. Liebke v případě infekcí doporučuje „šokovou terapii". Tj. 3x denně až 50 tablet (a pokračovat několik dní). Často se podaří infekci zcela zastavit, nebo alespoň urychlit léčbu.
 

 - CGF 

Dr. Fujimaki z Japonska izoloval z chlorelly růstový faktor pojmenovaný CGF. Je to nejsilnější složka chlorelly. Největší koncentraci CGF má Chlorella pyrenoidosa. CGF má výrazný omlazující a posilující efekt. Působí silně „probioticky", tzn. zvyšuje rychlost růstu i kvalitu života střevní (ale třeba i vaginální ...) mikroflóry. CGF až 4x urychluje růst např. acidofilní kultury! Probiotika jsou důležitější než biotika samotná, neboť upravují prostředí, ve kterém mikroflóra žije. Užíváním chlorelly vytváříme podmínky pro růst prospěšných bakteriálních kultur, jež nás chrání před civilizačními nemocemi, např. před plísněmi.

Přehledná tabulka prvků a vitamínů  



 - Proč Chlorella Pyrenoidosa  ?

V roce 1974 byly japonské úřady nuceny zavést standard kvality pro dovážené chlorellové produkty. Ty byly výrazně rozdílné v kvalitě zpracování i kvalitě biomasy. V roce 1995 byl v Japonsku výrobce Chlorelly Green Ways licencován k dovozu a prodeji svých produktů v kategorii „léčivých potravin". Větší záruka kvality neexistuje. Chlorella pyrenoidosa je nezávisle (průběžně) testována japonskými kontrolními úřady - má minimálně 76% a vyšší stravitelnost ! To je jeden z nejvyšších údajů nezávislých laboratoří

 - Kvalita chlorely 

Kvalitu i cenu chlorelly ovlivňuje mnoho faktorů. Většina výrobců používá průběžnou sklizeň, která je ekonomická pro výrobce, ale nejistá ve kvalitě výstupu pro zákazníka.
Nejlepší Chlorella je pěstována v pásmu s vyrovnaným slunečním jasem. V jiných zeměpisných šířkách a v nevyrovnaném klimatu je chlorella vystavena kolísavým podmínkám, čímž klesá její užitná hodnota.
Japonské úřady dohlíží, aby prodávaná biomasa obsahovala pouze deklarovaný druh řasy. Nejlepší výrobce Chlorelly, používá nejlepší separační (oddělovací) metody a v jejího nádržích rostou pouze nejkvalitnější kmeny pyrenoidosy.
K nejvyšší kvalitě předurčuje pyrenoidosu výběr předcházející samotnému pěstování. V laboratořích se sleduje zdraví a síla chlorellových buněk. Do venkovních nádrží se přenesou pouze nejvitálnější vzorky, kde se množí osm dní do dne sklizně. Nádrže se pročistí a opět „osadí" novou, geneticky nejzdravější kulturou.
Existují různé metody k oddělení buněk od kultivačních nečistot. Nejčastější metody používají k proplachování chemikálie, které se těžko odbourávají. Dobrý výrobce používá bezkonkurenční komplex mikroskopických filtrů a odstředivek, které buňky chlorelly oddělí a pročistí bez použití chemikálií.  Dodavatel pak předkládá aktuální výsledky a zaručuje standard kvality.



Chlorela v sobě spojuje ozdravný přístup východní i západní kultury tím, že je dokonalou potravinu, která organismus sytí i čistí zároveň. Její užitek není dán pouze jejím vlastním jutričním potenciálem, ale i tím, že zhodnocuje náš potravinový koš. Chlorela ostatní naše potraviny pomocí principu synergie potencuje, čímž zvyšuje jejich nutriční vytíženost.
Díky tomu přispívá ke kolektivnímu potravinovému působení na čím dál vzácnější jev, kterému říkáme zdraví.

z knihy o chlorelle  Učebnice zelených potravin Chlorella Pyrenoidosa 


All rights reserved. © KvětinyProRadost