english deutch français italiano
Přihlášení
jméno:
heslo:
Registrace | Poslat heslo
Dřevčická 635
108 00 Praha 10 Malešice
telefon: 255 797 455
mobil: 777 666 623
email: info@kvetiny-pro-radost.cz

Dnes má svátek: Dominik (zítra Kristian)

Hledat na tomto webu:

 
 
paysec

Počasí nejen pro Vaše květiny

Mladý ječmen

   Naše tělo potřebuje enzymy  -  Mladý ječmen - Green Ways, obsahuje 20 známých enzymů  


                  Mladý ječmen - 

Mladý ječmen  

 
Proč je -  Mladý ječmen - 
 
 optimální volbou při výběru produktů, jež vám dodají látky, které vaše tělo potřebuje  ?
Mladý ječmen obsahuje látky, které všichni nutně potřebujeme.                          

 - Enzymy


Bez enzymů dojde k narušení všech životních funkcí - trávení, dýchání, pohybu atd. Vědci identifikovali v lidském těle přes 3 000 enzymů. V roce 1979 zaznělo na Generálním zasedání japonských farmaceutických společností, že extrakt zeleného ječmene obsahuje více než 20 enzymů a studie odhalují další. 45 % hmotnosti Mladého ječmene tvoří bílkoviny (u bílé mouky je to pouze 10 %). Ty mají nízkou molekulovou hmotnost a lidské tělo je snadno využívá. Mladý ječmen podporuje zdravý růst. „Zelené" bílkoviny léčí vředy a chrání povrchové tkáně a sliznice. Rostlinná míza je bohatá na přírodní zázrak - chlorofyl. Ten se v léčitelství používá na „osvěžení krve" a v lékařství je kromě protizánětlivých a desinfekčních účinků ceněn pro deodorační vlastnosti. Používá se proto i k osvěžení dechu a ke kloktání.

Většina komerčně dostupných enzymatických přípravků (i těch na systémovou enzymoterapii) se získává z krve, orgánů a tkání živočichů. Mnozí odborníci tyto zdroje zpochybňují a doporučují ryze „rostlinnou enzymoterapii".

 - Antioxidanty


V zeleném extraktu jsou i superoxid dismutáza (SOD), likvidátor volných radikálů; cytochrom oxidáza, enzym urychlující oxidaci a redukci, peroxidáza rozkládající peroxid vodíku na kyslík a vodu pro snadné vyloučení z těla, oxidáza nutná ke zpracování mastných kyselin, transhydrogenáza důležitá pro srdeční tkáň atd. Mladý ječmen se vyznačuje silnou antioxidační aktivitou.

V Mladém ječmeni byl objeven účinný antioxidant 2"-O-glykosylisovitexin (GIV). Jeho antioxidační aktivita proti oxidačnímu poškození lipidů pokožky způsobenému UV zářením je přibližně pět setkrát vyšší než aktivita vitamínu E. GIV také podpořil vysokou tlumící aktivitu aterosklerózy naměřenou v krevní plasmě. Jeho aktivita několikanásobně převýšila vitamín C.

 - Unikátní látky


Mladý ječmen obsahuje ve srovnání s pšenicí 25x více draslíku, 37x více vápníku, více než dvojnásobek hořčíku, 5x více železa, ale o polovinu méně fosforu - prvku, který přebývá ve většině poživatin.

Obsahuje také významné množství manganu a zinku. Mladý ječmen obnovuje acido-alkalickou rovnováhu. Je 2x účinnější než špenát, nejucelenější zásadotvorná strava. Mladý ječmen obsahuje vitamíny, které aktivují enzymy pomáhající při prevenci nemocí a patologických stavů. Mladý ječmen má vysoký obsah betakarotenu, vitamínu C, E a vitamínů řady B: B1, B2, B3, B6, biotinu, kyseliny listové, kyseliny pantotenové a cholinu, příbuzného vitamínu B.

Nedostatkem vitamínů trpíme z důvodu převahy zpracovaných potravin a skutečnosti, že některé naše potraviny ztratí živiny dříve, než se dostanou na stůl. Obsah vitamínu C v čerstvě nastrouhané ředkvičce klesne na vzduchu o polovinu již za pět minut. Množství vitamínů B1 a B2 v potravinách dramaticky klesne při vaření. Vitamíny a ostatní živiny v Mladém ječmeni však zůstávají téměř nedotčené.

Přehledná tabulka prvků a vitamínů



 - Jak se sklízí a proč je tak vyjímečný

V údobí růstu , kdy má travina nejvíce žádaných látek, se tráva sklidí, omyje, vylisuje a rostlinná šťáva je vysušena. Tento proces trvá pouze několik hodin. Tím vznikne 100% čistý a nepasterizovaný prášek. Je citlivý, proto je třeba jej chránit a udržovat v naprostém suchu při pokojové teplotě a v temnu.

Uživatel získá po rozmíchání kávové lžičky prášku Mladého ječmene v daném množství vody, živý a svěží džus obsahující enzymy, vitamíny, minerální látky, stopové prvky a aminokyseliny. Je maximálně vstřebatelný. Protože je ze šťávy, není v něm vláknina.

více informací najdete  zde

Zelený nápoj viry ani bakterie neničí. Nepromazává klouby a neotupuje bolest. Není a přece je „všelék“.

Nápoj má šest klíčových vlastností. Sytí a čistí, je komplexní a přirozený, má vysoký obsah chlorofylu, je enzymaticky aktivní, nastavuje dobré pH a je přirozený antioxidant.  Povzbudí a posílí přirozenou imunitu a s problémy v organismu si stejně nikdo neporadí lépe, než ona sama. S očistnými mechanismy jsou spjaty možné reakce.

Sama příprava nápoje je velice jednoduchá a rychlá.

Doporučená doba spotřeby po otevření láhve je 3 měsíce. Balení při normálním dávkování vydrží pro jednotlivce na 3 měsíce, pro čtyřčlennou rodinu cca 1 měsíc.
 


Certifikáty kvality

Mladý ječmen vyráběný v USA mívá ty nejlepší ocenení mezinárodních parametrů kvality. V USA je např. produkt od firmy green-ways uznán jako bezpečná a užitečná potravina pro diabetiky a získal i níže uvedené mezinárodní certifikáty kvality, ISO 9002.


                                                     
                                                                                                                     
Mladý ječmen splňuje                                    Mladý ječmen je v USA uznán jako                      
mezinárodní parametry kvality.                     bezpečná a užitečná potravina pro diabetiky.     
 
                                                        Společnost, která pro nás vyrábí surovinu vlastní certfikát ISO 9002 a certifikát mezinárodní kvality.

Mladý ječmen je v USA uznán                   Získal i mezinárodní certifikát
stoprocentně košer.                                    kvality, ISO 9002
 
 



All rights reserved. © KvětinyProRadost